Barnehageforum - Nordiske Impulser 2014

Den nødvendige omsorgen

Noen få ledige plasser igjen Hvis du ønsker å delta på årets Nordiske Impulser 13. og 14. mai, må du være rask med melde deg på. Følg linken for å melde deg på

Omsorg skal prege alle situasjoner i barnehagens indre liv, men omsorgen har likevel havnet i skyggen av læring i barnehagen. I faglige og politiske sammenhenger er begrepet lite vektlagt i dag. Sånn kan vi ikke ha det lenger! Det er nødvendig med et forsterket engasjement for omsorg i barnehagen og tydeliggjøring av dens egenart. Og vi må spørre: Er det mulig å gi god nok omsorg med for få voksne på avdelingen?

Velkommen til en konferanse som utelukkende handler om omsorg - hva, hvorfor og hvordan. Programmet for konferansen er klart. Vi har fått med oss 9 meget dyktige fagfolk fra Norge, Sverige og Danmark som vet mye om omsorg, og som er meget gode til å formidle sin innsikt!
 

Vi tilbyr deg faglig fordypning og nye argumenter i strevet for en bedre barnehage - basert på ny forskning og sterke opplevelser. Bli med du også, og sørg for at din barnehage blir skikkelig god på omsorg - et nødvendig grunnlag for all utvikling!