Brett en papirdukke

Denne papir dukken er såpass enkel at de største ungene vil klare å brette sine egne papirdukker. Sett deg ned og brett, bruk ulike størrelser, og leken er garantert i gang etter kort tid!

Les mer >>

Lag et spøkelse av en ballong og en plastpose

Dette spøkelset er veldig enkelt å lage og morsomt å leke med etterpå. Det er også fint som pynt på halloweenfest i barnehagen.

Les mer >>

Gipsmasker

Å arbeide med gips i barnehagen kan være en utfordring, men bruk av gipsruller gjør dette enklere

Les mer >>

Brett et helikopter

Dette er en enkel aktivitet som ikke krever noe annet utstyr en et A-4 ark og en saks. Effektfull aktivitet som vil skape begeistring blant barna.

Les mer >>

Dukketeater - Titteidukker

Opplev dukketeaterets magi i barnehagen! Her får du en liten filmsnutt med gode tips til hvordan du med enkle virkemidler kan lage en "scene" til dine hånddukker.

Les mer >>

Hjemmelagde lekedeiger

Ivrige barnehender jobber i takt med fantasien. De tryller fram snømenn og monstre. De lager og leker om hverandre. Da slår det meg: Hvorfor i all verden har vi ikke brukt hjemmelaget modellkitt før?

Les mer >>

Julekort og pakkelapper

Hvorfor kjøpe julekort og pakkelapper når du kan lage de selv?

Les mer >>

Lag tromme selv

Perfekte trommer til barnehagens rytmeorkester.

Les mer >>

Ordentlig julemat i Julebygda

Kryddersursild, pinnekjøtt, multekrem, sandkaker og kakemenn – det var noen av matrettene som ble laget og servert i Læringsverkstedet Julebygda barnehage før jul i fjor. Men barnehagen har fokus på tradisjonsmat hele året.

Les mer >>