Les også
Saftige scones
Scones har sin opprinnelse i Skottland og kalles av naturlige grunner «quick bread», for raskere går det neppe an å lage noe som kalles for brød!
Les mer >>Filosofi i barnehagen – Del syv
Dette er del syv i Øyvind Olsholts serie om filosofi i barnehagen. Den tar for seg fagområdet Nærmiljø og samfunn.
Les mer >>Gipsharer
Gips er et materiale som kan være utgangspunkt for mange fine formingstunder
Les mer >>Plukk sopp med barna!
Mange barnehageansatte synes sopp er skummelt. Det er noe barna skal holde seg unna og IKKE TA PÅ! Men hvor farlig er det egentlig?
Les mer >>Enkel og god bålmat
Å samles rundt bålet med god mat er motivasjon for ukas tur
Les mer >>Kaniner og kyllinger av mosegummi
Kaniner og kyllinger er blitt kjente påskefigurer. Mosegummi er lett å tegne på og godt å klippe i.
Les mer >>