Glemt passord
Vinter, snø og is er noe alle norkse barn opplever. Men forskjellen for barna i Berlevåg og barna i Risør er stor.
De fleste spedbarn spiser det meste av det vi tilbyr dem, men fra barna er ganske små utvikler de en egen smakspreferanse.
En enkel rett som ikke tar lang tid å lage. Bruke gjerne rester fra dagen før
En samling av Skotterudløkka barnehages beste oppskrfter for matlaging ute
Her på mørekysten er vi ikke så veldig vant til å ha snø over lengre tid. Nå har vi druknet i uendelige mengder siden før jul, og lengter desperat etter vår.
«Miljølære for barnehagefolk» er en serie artikler om miljøspørsmål for deg som jobber i barnehagen.
Her er utstyr som kan være nyttig å ha når en skal lage mat ute
Her har Skotterudløkka barnehage tatt i bruk deler fra en gammel vaskemaskin som bålutstyr
Matlaging på tur byr på store opplevelser og gode stunder med sosialt samvær
Noen enkler forberedelser før turen, så er denne retten klar i løpet av 20 minutter
Brød som egner seg godt som tilbehør til en suppe eller lignende
Denne gangen serverer Skotterudløkka oss en oppskrift på en sunn og god fiskewok
Overraskelsespakker spekket med god mat til turen
Nystekte lapper med syltetøy eller brunost smaker fantastisk ute på tur!
Før turen kan det være lurt å vaske, rense og kutte opp grønnsakene