Glemt passord
Snodigheter ved perlebordet er en serie små og spennende historier du kan fortelle og undre deg over sammen med barna.
Å tilberede mat i friluft er god kur mot grå hverdager fordi det setter kokkens skaperglede i sving. Det gjelder for barn også.
Det er karnevalstid, hvorfor feierer vi karneval og hva med å finne et tema som kan bygge opp under karnevalet i barnehagen?
Om våren når bladene på seljen spretter fram og seljesaften går mellom barken og veden, er det tid for spikking av seljefløyte.
Nardo barnehage i Trondheim har jobbet systematisk med matematikk det siste året.
I denne aktiviteten får du mye ut av en enkel dorull. Dekorative nisser til juletreet
Her er utstyr som kan være nyttig å ha når en skal lage mat ute
Her har Skotterudløkka barnehage tatt i bruk deler fra en gammel vaskemaskin som bålutstyr
Matlaging på tur byr på store opplevelser og gode stunder med sosialt samvær
Noen enkler forberedelser før turen, så er denne retten klar i løpet av 20 minutter
En samling av Skotterudløkka barnehages beste oppskrfter for matlaging ute
Brød som egner seg godt som tilbehør til en suppe eller lignende
Denne gangen serverer Skotterudløkka oss en oppskrift på en sunn og god fiskewok
Overraskelsespakker spekket med god mat til turen
Nystekte lapper med syltetøy eller brunost smaker fantastisk ute på tur!
Før turen kan det være lurt å vaske, rense og kutte opp grønnsakene
En enkel rett som ikke tar lang tid å lage. Bruke gjerne rester fra dagen før