Glemt passord
Bruk av grillkull gir en spesielt god smak på pizzaen
Nok en herlig ettermiddag med kunstgruppa. I dag skal vi prøve noe nytt.
Dette er et utdrag fra Språksprellpermen som mange barnehager har tatt i bruk
Dette er del tre i Øyvind Olsholts serie om filosofi i barnehagen. Den tar for seg fagområdet Kropp, bevegelse og helse.
I denne artikkelserien presenteres et timeprogram for skiaktivitet som kan gjennomføres i barnehagen
Det viktigste er ikke hvordan kofferten ser ut, men hva som er oppi den, sier Marit Sivertsen, styrer i Madamløkken barnehage. Barnehagen har brukt språkkofferter i mange år og har svært gode erfaringer.
Her er utstyr som kan være nyttig å ha når en skal lage mat ute
Her har Skotterudløkka barnehage tatt i bruk deler fra en gammel vaskemaskin som bålutstyr
Enkelt å lage og smaker godt
Matlaging på tur byr på store opplevelser og gode stunder med sosialt samvær
Noen enkler forberedelser før turen, så er denne retten klar i løpet av 20 minutter
Brød som egner seg godt som tilbehør til en suppe eller lignende
Denne gangen serverer Skotterudløkka oss en oppskrift på en sunn og god fiskewok
Overraskelsespakker spekket med god mat til turen
Nystekte lapper med syltetøy eller brunost smaker fantastisk ute på tur!
Før turen kan det være lurt å vaske, rense og kutte opp grønnsakene
En enkel rett som ikke tar lang tid å lage. Bruke gjerne rester fra dagen før