Elver av maling

En enkel aktivitet som gir kunsneriske flotte bilder. Litt maling og noen A3 ark er alt som skal til

Les mer >>

BARNS MØTER MED ARKITEKTUR

I følge Rammeplanen skal barn møte arkitektur og bli kjent med tradisjoner innen bomiljø, byggekunst og håndverk, kulturlandskap og kulturminner i lokalmiljøet

Les mer >>

Ordentlig julemat i Julebygda

Kryddersursild, pinnekjøtt, multekrem, sandkaker og kakemenn – det var noen av matrettene som ble laget og servert i Læringsverkstedet Julebygda barnehage før jul i fjor. Men barnehagen har fokus på tradisjonsmat hele året.

Les mer >>

Ispinnefigurer

I denne aktiviteten er det ispinner som er hovedmaterialet. Dekorasjon finnes sikkert i barnehagen fra før.

Les mer >>

Med kamera som pedagogisk verktøy

I Knappskog barnehage er kameraene i flittig bruk. Både barn og voksne bruker fotoapparat, videokamera og andre bildeverktøy aktivt.

Les mer >>

Lag en juleengel av papptallerken

Denne juleengelen blir en flott julegave. Her er det også mange muligheter til kreativ dekorering. Litt vrient kan det være, men som dere ser her er det ikke så viktig med symmetri hele veien.

Les mer >>

Dekor av papp og rester

Her kan dere bruke rester fra en klipp og lim aktivitet, eller klippe ut forskjellige rare former.

Les mer >>

Mal med kaffefilter

Kaffefilter er veldig fint å male på fordi det trekker til seg vannet og skaper fine mønster. Man kan virkelig leke seg med farger og lage flotte montasjer.

Les mer >>

Lag et juletre

Et juletre som står av seg selv kan være en fin førjulsaktivitet. Dette er et prosjekt der ungene klarer det meste selv. Kanskje de trenger litt hjelp til tapingen.

Les mer >>