Pedagogisk bokklubb kan nå presentere total oversikt over alle nye utgivelser på barnehagefeltet.

Bokklubb stimulerer leselyst

Mottoet til Pedagogisk bokklubb er inspirasjon og lærelyst. Et medlemskap i Pedagogisk bokklubb gir deg månedlige oppdateringer på de siste utgivelsene på barnehagefeltet. Det kommer også bokanmeldelser og fagbokprat etter hvert. Hver måned skrives det også en ny leder der ulike tema rundt det å jobbe med faglitteratur blir tatt opp. Vi er ganske sikre på at et medlemskap i Pedagogisk bokklubb vil bidra til økt inspirasjon, leseglede og lærelyst!

Alle nye utgivelser

Å holde seg oppdatert på ny faglitteratur kan være en utfordring. Hvert år utgis det et tredvetalls nye fagbøker på barnehagefeltet og mangfoldet er stort. Dette har Pedagogisk bokklubb gjort noe med. Nå finner du alle nye utgivelser på barnehagefeltet i bokklubben, oppdatert hver eneste måned. Dette er den eneste oversikten over nye faglitteratur som foreligger, et medlemskap koster ingenting, og det er ingen kjøpsplikt i bokklubben. Vi håper derfor at alle som er opptatt av å holde seg oppdatert på de siste utgivelsene melder seg inn i bokklubben. Mange barnehager er allerede med, men da går jo informasjonen og kommunikasjonen kun til en enkelt person i barnehagen. Pedagogisk bokklubb er også tiltenkt den enkelte barnehageansatte, student og de som jobber med barnehagen i høgskolen.Vi i Pedagogisk bokklubb jobber hele tiden med å forhandle gode priser fra forlagene. Dermed kan vi tilby ekstremt gode rabatter på tidligere utgivelser. Det skal faktisk godt gjøres å finne billigere fagbøker enn de som selges i Pedagogisk bokklubb.

Vi i Pedagogisk bokklubb vet at vi jobber godt for å holde det vi lover. Vi håper at de som ennå ikke har gitt Pedagogisk bokklubb en sjanse, gjør det nå. Det er ingen kjøpsplikt, og du har full returrett på hovedbøker dersom du skulle ombestemme deg eller glemme å avbestille. Og avbestilling foregår på nett med e-postpåminnelse og det er kun seks hovedbøker per år.

Prøv oss nå i 2013, meld deg inn og la oss få bevise at vi kan bidra til at du holder deg faglig oppdatert!