Logg inn:

PROFILER, GRUPPER OG BARNEHAGER
Generelt om profillandsbyen
Vi har valgt å kalle nettverket av alle medlemmer, for profillandsbyen. Med over 3000 barnehager, 500 studenter og en del hundre pedagoger og andre personer tilknyttet barnehagesektoren er du som medlem av BarnehageForum del av et unikt nettverk.

Vårt mål med profillandsbyen er å skape en arta i bruk dette nettverket aktivt slik at vi sammen kan gjøre barnehagen bedre. Man kan delta i diskusjoner og grupper og knytte kontakter eller "venner" som vi kaller det på tvers av kjønn, alder, geografi, stilling og utdanning.

En meget stor forskjell fra "gamle" BarnehageForum er at nå skal alle som bruker siden ha sin egen innlogging. Dette er meget viktig slik at det er du og ingen andre som er med i diskusjoner og at det er ditt navn som er synlig. Derfor må all "flerbrukere" opprette underbrukere til alle som skal ha tilgang til BarnehageForum. Dette gjør du ved å velge "Endre profil" til venstre etter at du er innloget, og i arkfanen som heter "Brukerkonto" kan du opprette underbrukere.

NB! det er kun de som er tilknyttet din barnehage som kan være underbrukere!

Til høyre ser du liste over eksisterende grupper, og du kan også søke etter andre profiler og barnehager i søkefeltet øverst til høyre. Søk etter alle du kjenner i Barnehage-Norge og lag deg et eget nettverk av venner og grupper. Lykke til! Vi er meget glade for alle tilbakemeldinger og ønsker om flere funksjoner etc. Send oss da en epost (post@barnehageforum.no)

OPPRETT NY GRUPPE:
Nedenfor kan du opprettet en ny gruppe. Skriv inn navn på gruppen, en kort (eller lang) beskrivelse og har du et bilde som illustrerer gruppen så vil dette være veldig bra, men det er ikke nødvendig.
ETABLER GRUPEE
Gruppens navn:
Beskrivelse:
Last opp bilde:
Du kan laste opp JPG, GIF og PNG.