Logg inn:
quote
quote
quote
quote

Kontakt oss
Har du spørsmål til oss er sansynligheten stor for at du finner svaret her. Bruk menyen til høyre for å velge kategori for spørsmålet ditt, eller bruk søkefunksjonen.
SEND INN SPØRSMÅL
E-post:
Telefon:
OFTE STILTE SPØRSMÅL
Søke etter innhold
Jeg finner ikke det jeg leter etter når jeg søker etter artikler
SVAR:
Hvis du får for få treff:
Prøv å utvid søket med å begrense lengden på ordene eller bruk andre f.eks. mer generelle ord. F.eks. ved å søke på pedagog vil du også få treff på pedagogikk, pedagogisk osv.

Hvis du får for mange treff:
Prøv å begrens søket med å øke lengden på ordene eller bruk andre mer spesifikke ord. Søk på f.eks. barnehage vil gi treff der overalt der barnehage er nevnt i teksten og vil derfor gi veldig mange treff.

Dersom du fortsatt ikke finner det du søker etter :
En del av våre artikler ligger ikke i vår søkedatabase enda (de ligger fortsatt kun statisk ute på våre sider). Disse kan man kun se ved å bruke menypunktene til venstre og så se på alt innhold i de forskjellige kategoriene. Fra og med mars 2007 vil alle våre artikler ligge i databasen og være søkbare. Dersom du savner innhold setter vi meget stor pris på at du gir beskjed til oss om dette. Det er slik vi kan bli bedre. Send oss en epost, så skal vi gjøre vårt ytterste for å tilfredstille alles behov.
Navigering
Jeg er usikker på hvordan jeg navigerer rundt i BarnehageForum
SVAR:
Vi har flere måter å navigere rundt for å finne det du trenger.
Til venstre har du en hovedmeny med hovedpunkter. Trykk på et av hovedpunktene, for eksempel "Faglig" for å se undermenyen. Da får du opp en rekke undermenyer. Trykk på en av disse for å åpne siden du har valgt. Alle småbildene har lenke direkte til artikkelen. Det gjelder også "les mer" lenker. Som regel ser du en liste med de siste 3-4 artiklen for hvert område. Under disse vil det være en lenke som heter for eksempel "Se flere artikler" Trykker på du på denne vil du få en ny side med alle artiklene innenfor valgt emne Til høyre på mange sider er det liste over flere artikler/innhold til den kategorien du er inne i. Er listen lang er den delt opp alfabetisk. Ved å trykke på bokstavene får du opp ny liste med den bokstaven/de bokstavene du har trykket på. På mange sider er det også "Emneord". Ved å trykke på en av disse vil du også få opp en ny side med artikler og innhold som har samme emneord. Et meget godt hjelpemiddel for å finne artikler er å bruke søkefeltet. (øverst til venstre). Les mer på denne siden om hjelp til å søke dersom du trenger det.