Logg inn:

BarnehageButkken

BB

  • Produkter med høy kvalitet og sikkerhet
  • Hjelp til utvelgelse av riktige leker til din barnehage
  • Produkter sortert ut i fra Rammeplanens fagområder
  • Fordelaktige priser
Barnehagebutikk konseptet
Barnehagebutikkens konsept går ut på at vi formidler salg fra flere forskjellige leverandører. Vi forhandler fram avtaler med produsenter som vi mener har det beste til barnehagene. Når du handler i barnehagebutikken er det som å gå på et shoppingsenter med butikker som fører forskjellige varer til din barnehage. Dette gjør at vi kan samle det beste i èn butikk. Gjennom dette konseptet vil vi være i stand til å gi deg som handler i barnehagebutikken konkurransedyktige priser. En del av våre varer vil det være gode rabatter på.
Fagområder
Når du handler i barnehagebutikken er det flere måter å finne fram til produktene på. Vi har kategorisert produktene på den tradisjonelle måten, i tillegg har vi sortert leker og utstyr som passer godt til fagområdene i barnehagen.

Når du handler i barnehagebutikken fra flere forskjellige leverandører må du være oppmerksom på at varene vil komme i flere forsendelser, og at det kan påløp frakt på hver enkelt forsendelse.
Noen av våre produkter er imidlertid oppgitt med frakt og moms. Bøker er ikke momsbelagte.
Kvalitet, sikkerhet og nytteverdi
Høy kvalitet og sikkerhet er viktig for oss når vi velger ut produkter fra Europas ledende leketøysprodusenter. Men dette er ikke nok, leketøyet vi tilbyr skal stimulere barns kreativitet og lekelyst. Vi har en hovedleverandør i barnehagebutikken, men samtidig jakter hele tiden på unike spennende, morsomme og ikke minst utviklende leker.
Alle våre leverandører garanterer for at leker er testet og godkjent etter gjeldende regler for sikkerhet ved leketøy.
Om BarnehageButikken
Barnehageforum og Pedagogisk Forum har gått sammen og etalbert nettbuikken www.barnehagebutikken.no. Vi har lang erfaring innenfor barnehagefaget og mener vi har noe å bidra med i jungelen av aktører som driver med salg av leker og utstyr til barnehager. Med et faglig utgangspunkt "jakter" vi på leker og konsepter som skal gi barne i barnehagen noe mer enn kortvarig glede. Våre produkter skal fremme leken og bidra til at barna får stimulert sin læreevne og utviklet sine sanser. Vi mener at vi gjennom våre produkter kan bidra til at de voksne i barnehagen får gode verktøy til å øke kvaliteten i barnehagen.